Eventsekretariatet tiltrækker og udvikler events sammen med initiativtagere.

Randers Event-sekretariat udgiver bladet Det Sker.


Se arrangementer her

Kulturhusdag for børn og lege-lystne

Fra 23-02-2017

Har du lyst til at lege? Har du lyst til at opleve et Kulturhus fyldt af sjove oplevelser? – og har du lyst til at beholde pungen i lommen, fordi alt er gratis?
Så tag til Kulturhusdag den 4. marts på Randers Bibliotek, Randers Kunstmuseum og Museum Østjylland. I år fejres Kulturhusdagen under titlen ”Lyst til leg”, hvorfor vi tilbyder et program fyldt med sjove og lærerige aktiviteter for børn og deres familier.
Oplev menneskekroppe i kunstværket ”Connected Load” og lav selv kropsdele af genbrugstøj. Hør en forrygende koncert med det musikalske stjerneskud Esben Kronborg. Leg som børn gjorde i gamle dage og gæt gode, gamle legesager.

Læs mere | Til top

PJ. Harvey koncert i Randers Ugen

Fra 21-02-2017

Den uovertrufne og anmelderroste verdensstjerne PJ Harvey giver én koncert i Danmark i 2017, og det bliver her på Værket den 14. august.   Billetsalget starter mandag 27. februar 2017 kl. 11.00. Et tæt samarbejde mellem Værket og Randers Ugen har skabt grundlag for at lande den unikke koncert, så vi i Randers Ugen kan opleve den internationale stjerne her i byen.

Læs mere | Til top

Randers City Blues Festival

Fra 20-02-2017

De bedste fra Danmark og en parade af internationale bluesnavne kommer på plakaten, når Randers City Blies Festival for første gang afvikles 30. juni til 2. juli. Hele den indre by i Randers kommer til at flyde med glad bluesmusik til sommer, hvor den nye forening "Randers City Blues Festival" præsenterer sit første udspil i form af en blues-distortion, der bringer levende musik ud til gader og torve, butikker og cafeer.

Læs mere | Til top

U21 fodbold landskamp 27 marts

Fra 13-02-2017

Vil man opleve nogle af Europas største fodboldtalenter på Englands Premier League besatte U21-landshold i Randers, så er billetsalget skudt i gang til kampen mellem Danmark og England den 27. marts på BioNutria Park.

Læs mere | Til topHvad latter gør...

Fra 24-01-2017

Årets vintercabaret er skrevet af to af Danmarks bedste satireforfattere; René Vase og Jannik Fuglsang. De stod bag sidste sæsons succes "COWGIRLS" - og også i år er det instruktøren Ina-Miriam Rosenbaum, der sammen med de to forfattere lægger byggeklodserne til dette sjove, musikalske og satiriske portræt af Danmark - og alle os, der bor her.

Læs mere | Til top