Randers Event-sekretariat står til rådighed for arrangører med behov for praktisk rådgivning og lignende i forbindelse med gennemførelse af arrangementer eller begivenheder i Randers Kommune.

Randers Event-sekretariat udgiver bladet Det Sker.

Sparkron 1/4 Iron man 5. juni

Fra 26-05-2016 09:00:00

Søndag den 5. juni afvikles stævnet ’Spar Kron 1/4 Jernmand’ for første gang.  300 deltagere fra hele landet stiller dermed op til Danmarks eneste triatlonstævne, hvor svømningen foregår i en flod.

Læs mere | Til top

Årets danske grandprixvært bliver båltaler

Fra 26-05-2016

Ingen tradition uden undtagelser. Når bålet skal tændes til dettes års sankthansaften bliver det med en kendt personlighed som båltaler på Tronholmen i Randers. Annette Heick er klar til at slippe sin indre heks ud og fremsige nogle underholdende og eftertænksomme ord, torsdag den 23. juni, hvor der bliver fællessang og bål ved Gudenåen.

Læs mere | Til top

Foredrag om Danmarks første punker 1. juni

Fra 25-05-2016

Randers Kunstmuseum inviterer til foredrag ved forfatter og kunsthistoriker Ove Bjørn Petersen om Danmarks første punker – maleren og myten Eugène de Sala onsdag den 1. juni 2016 kl. 19.  Foredraget finder sted på Randers Kunstmuseum i forbindelse med den aktuelle særudstilling,

Læs mere | Til top

Randers Challenger 9.-10. juli

Fra 12-05-2016

Når Danmarks bedste beachvolley-spillere indtager Randers City Beach for at kæmpe om DM-point - og store pengepræmier - sker det side om side med den lokale breddeidræt.

Læs mere | Til top

Randers Revyen

Fra 09-05-2016

Er du "klaske-dig-på-lår-typen","hiver-luft-ind-som-en-gris-typen" eller "lydløs-som-en-ninja-typen"?

Kom til Randers Revyen 2016 og grin som du vil!
Du får revy og en veltilberedt tre-retters menu inkl. velkomstdrink og god stemning for under en plovmand. Det er da latterligt billigt for en helaftensoplevelse
Køb din billet på Randersrevyen.dk inden du bliver "griner-kun-af-mine-katte-typen"!
 

Læs mere | Til top

Gudenå Open Water 25. juni

Fra 09-05-2016

Gudenaa Open Water er en svømmeoplevelse der foregår i Gudenåen d. 25. juni, og er en udfordring for alle motionister der gerne vil prøve kræfter med svømning i åbent vand. Om du er frisk fra badekaret, træner flere gange om ugen eller holder dig i form med svømning i sommerferien, så er Gudenaa Open Water noget for dig. Der vil være mulighed for at vælge mellem 3 distancer, så man kan vælge den der passer til ens niveau.

Læs mere | Til top