Randers Event-sekretariat står til rådighed for arrangører med behov for praktisk rådgivning og lignende i forbindelse med gennemførelse af arrangementer eller begivenheder i Randers Kommune.

Randers Event-sekretariat udgiver bladet Det Sker.

Festlig åbning af den BLÅ Bro

Fra 24-10-2016

Efter flere måneders renovering er den Blå Bro atter klar til at byde cyklister og fodgængere velkommen tilbage til den historiske passage over Gudenåen. Genåbningen af broen fejres tirsdag den 25. oktober med friske rundstykker og gratis cykelservice fra morgenstunden.

Læs mere | Til top

Unge synger opera 8. nov

Fra 24-10-2016

Der er lagt op til en festlig aften ud over det sædvanlige, når fem unge sangere fra Det Jyske Musikkonservatorium tirsdag den 8. november 2016 kl. 19.30 står på scenen i Værkets Koncertsal sammen med Randers Kammerorkester. Publikum kan se frem til, at de perlende og glansfulde toner fra en lang række af Mozarts bedste operaer vil fylde salen: Don Juan, Figaros Bryllup, Cosi fan tutte, Bortførelsen fra Seraillet og Tryllefløjten.

Læs mere | Til top

At Tegne er at Se 26. oktober

Fra 19-10-2016

AT TEGNE ER AT SE - Onsdagsakademiet. Tegnekursus ved kunsthistoriker og tegnelærer Jef Carstens
Kurserne bygger på den grundliggende tanke om ”at tegne er at se” og arbejder derudfra med en række tegneøvelser, der åbner øjet for kunstens og billedsproget forskellige kreative og visuelle elementer. Kurserne vil finde sted i museets samling og bl.a. hente eksempler fra og refererer til de udstillede værkers formsprog.

Læs mere | Til top

Bernadotteaktionen med De hvide Busser

Fra 19-10-2016

Foredrag på Dalbyover Kro tirsdag d. 29. nov. kl. 19:00. Foredragsholder er Arne Doktor, der vil fortælle om befrielsen af ca. 30.000 kz-fanger og transporten af dem fra Tyskland til Sverige med Svensk Røde Kors. Pris 100 kr. for foredrag og kaffebord. Tilmelding før 27/11 til Søren Velling 86473213 / 30145833 Louise Andersen 86473009 eller aaledamgaard@mail.tele.dk

Læs mere | Til top

Ordets Dag 29. oktober

Fra 05-10-2016

 I år topper det da,« siger Keld Sørensen, medlem af styregruppen for Ordets Dag, der løber af stabelen lørdag 29. oktober. Og hermed mener han, at der aldrig tidligere er nomineret så mange kandidater til den litterære pris, Karin Michaelïs Prisen. Otte værker er nomineret til prisen, der blev uddelt første gang i 2010. Som tidligere år lægger Underværket rum til orddagen, mens ordekvilibristen Per Vers pepper ordene op og demonstrerer, hvad man kan gøre med ord, når man har ordet i sin magt.

Læs mere | Til top

Børnekulturuge i efterårsferien

Fra 04-10-2016

Kulturelt Samvirke byder i efterårsferien igen på Børnekulturuge med et overflødighedshorn af arrangementer for børn. Glæd jer og find hele programmet her.

Læs mere | Til top