Eventsekretariatet tiltrækker og udvikler events sammen med initiativtagere.

Randers Event-sekretariat udgiver bladet Det Sker.


Se arrangementer her

Sommersjov: ”Kroppen - fra top til tå”- 27/6-5/8

Fra 15-06-2017

Kroppen og sanserne er i fokus, når Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland og Randers Bibliotek i fællesskab blænder op for sommerens sjov, leg og læring for sommerferie-ramte børn og deres forældre. Her får du oplevelser om din krop og alt det fantastiske den kan. Hvor mange gange kan du få en hulahopring til at dreje rundt? Kan du skrive dit navn med runer? Ved du, hvordan farver lyder og dufter? Alt det og mere til bliver du meget klogere på til Sommersjov i Kulturhuset. 27. juni til 5. august 2017, tirsdag – fredag kl. 10 – 16 og lørdag kl. 10 – 15

Læs mere | Til top
Der er både tid til leg og læring - Randers Kunstmuseum, Randers Bibliotek og Museum Østjylland

Tour de Gudenå 9. september

Fra 18-05-2017

Tour de Gudenå 2017 fejrer 50 års jubilæum ved at transformere det traditionelle løb til et reelt outdoor multisport-event med forventeligt mere end 1.000 deltagere af såvel trænede udøvere som lokale familier. Primært gennemført og arrangeret af en lang række frivillige i de deltagende lokale idrætsforeninger.

Læs mere | Til top

Randers Revyen 10 års jubilæum

Fra 17-05-2017

For 10. år i træk kan et professionelt revyhold indtage de skrå brædder i Pakhuset til en revy, der især de sidste to år har haft et forrygende billetsalg, og i 2016 måtte åbne for ekstra spilleaftener på grund af udsolgte stolerækker. Men et ti års-jubilæum har ikke altid været givet. Pris: 469,- kr. torsdage og 499,- kr. fredage og lørdage inkl. velkomstdrink og lækker tre retters menu. Spilleperiode: torsdage, fredage og lørdage fra den 13. september til den 14. oktober.
Læs mere og bestil billet på www.randersrevyen.dk

Læs mere | Til top