Eventsekretariatet tiltrækker og udvikler events sammen med initiativtagere.

Randers Event-sekretariat udgiver bladet Det Sker.


Se arrangementer her

Unge åbner Kulturhovedstadsåret i Randers

Fra 12-01-2017

I fantastiske kostumer og med projektioner der forvandler det Gamle Rådhus i Randers til en scenografisk installation, laver randrusianske unge en lokal åbning af Kulturhovedstadsåret 2017. Det sker fredag aften den 20. januar kl. 17.30.

Læs mere | Til top

Koreanske drømme 14. januar

Fra 12-01-2017

Udstillingen viser fotografier fra Nordkorea af den canadiske kunstner Nathalie Daoust og er en del af GAIA Museums bidrag til Kulturby 2017. Det er en kompleks billedserie, hvor kunstneren piercer det slør, der omgiver landet. Et land, der synes at eksistere uden for tiden, som et omhyggeligt koreograferet fatamorgana.

Læs mere | Til top

Unikke rockfotos i Turbinen

Fra 12-01-2017

Frem til 29. januar er der åbent hus i Turbinen, og dermed har alle muligheden for at kigge forbi og opleve det gennemrenoverede, nyindrettede spillested, som fra 1. januar har status som regionalt spillested. For at markere denne nye status er der en unik fotoudstilling, ”In The Eye Of The Rock’n’Roll Hurricane” med nogle af de mest ikoniske fotos, der findes af verdens største musiklegender.

Læs mere | Til top

Magasinet Det Sker

Fra 10-01-2017

Mangler du overblik over hvad der der kommer til at ske de næste fire måneder i Randers? Randers Eventsekretariat udgiver magasinet Det Sker, der giver dig et overblik over alle de ting du kan opleve i Randers fra januar til og med april 2017.

Magasinet kan findes rundt omkring i byen eller som e-paper på her på siden.  

 

Læs mere | Til top

Dansk Slager Parade 20 års fødselsdag.

Fra 02-12-2016

Derfor er alle sejl sat til. Det er lykkedes at få samlet en stor del af de solister, der har været med på den årlige turne i løbet af de sidste 20 år, når paraden lørdag den 18. februar 2017, kl. 18.30 besøger Pakhuset.

Læs mere | Til top