Eventsekretariatet tiltrækker og udvikler events sammen med initiativtagere.

Randers Event-sekretariat udgiver bladet Det Sker.


Se arrangementer her

Tennissportens DAG 29. april

Fra 26-04-2017

Lørdag 29. april kl. 13.00 inviterer Randers Tennisklub til Tennissportens Dag og Standerhejsning. Det er denne dag du skal tage din nabo, kollega, mor, lillebror, klassekammerat eller en god ven med i tennisklubben!

Scor 2 rør bolde ved at skaffe 1 nyt medlem!

Læs mere | Til top

Beach Handball Tour 27. maj

Fra 24-04-2017

Så kan du igen glæde dig til fantastisk beach håndbold i Tronholmparken. Det bliver lørdag den 27. maj hele dagen, hvor hold fra liga, 1., 2. og 3. division samt distriktsforbundets højeste række kan deltage i kampen om det danske mesterskab i Beach Handball.

Læs mere | Til top

Magasinet Det Sker

Fra 11-04-2017

Mangler du overblik over hvad der der kommer til at ske de næste fire måneder i Randers? Randers Eventsekretariat udgiver magasinet Det Sker, der giver dig et overblik over alle de ting du kan opleve i Randers fra maj til og med august 2017.

Magasinet kan findes rundt omkring i byen eller som e-paper på her på siden.  

 

Læs mere | Til top

Kendt blærerøv holder Sankt Hans talen

Fra 10-04-2017

Kendt blærerøv holder Sankt Hans i Tronholmparken fredag den 23. juni Med udtalelser som ”En øl smager bare bedre, når den bliver åbnet med et ægte Rolex-ur” er Mads Christensen, manden der formår at provokere og udfordre sit publikum. Fredag den 23. juni bliver derfor med garanti en fest når Danmarks blærerøv nr. 1 tænder årets Sankt Hans bål i Tronholmparken.

Læs mere | Til top

Nice to Meet You Mr. Holbein

Fra 04-04-2017

Fotoudstillingen ”Nice to Meet You Mr. Holbein” er inspireret af renæssancemaleren Hans Holbein den yngre (1497-1543). Hans præcise observationer af mennesker med deres tænksomme blikke, fint detaljerede ansigtstræk og nøje gengivelse af teksturer fascinerede gruppen bag disse fotografier. Bag fotografierne står den finske fotograf Pekka Elomaa, som gennem de seneste 15 år har arbejdet sammen med en gruppe mennesker med særlige behov fra organisationen Lyhty i Helsinki.

Læs mere | Til top