Eventsekretariatet tiltrækker og udvikler events sammen med initiativtagere.

Randers Event-sekretariat udgiver bladet Det Sker.


Se arrangementer her

Elvis Open Air Koncert 1. juli

Fra 29-05-2017

Lørdag den 1. juli kl. 19.30 kan man opleve Jesper Lohmann og CC Rider Band fortolke Rockens fader Elvis Presley. Memphis Mansion sætter fokus på 40 året for Elvis’ død med denne store koncert, og vil bl.a. hylde de store Las Vegas Shows og ”Elvis Live From Hawaii” fra 70’erne.

Læs mere | Til top

Støvringgård Festspil opfører Grease d. 2-11. juni

Fra 23-05-2017

Igen i år kan man opleve Støvringgård Festspil i den smukke gamle Støvringgård Klosterhave. Festspillet opfører den populære musical Grease, som i sin tid havde Olivia Newton John og John Travolta i hovedrollerne og gjorde filmen til noget nær kult. Der vil være mulighed for at købe lækre spydstegte kyllinger, sandwichs og dessert på pladsen og nyde maden under den åbne himmel. Der er spilleperiode fra fredag den 2. juni – 11. juni.

Læs mere | Til top

Tour de Gudenå 9. september

Fra 18-05-2017

Tour de Gudenå 2017 fejrer 50 års jubilæum ved at transformere det traditionelle løb til et reelt outdoor multisport-event med forventeligt mere end 1.000 deltagere af såvel trænede udøvere som lokale familier. Primært gennemført og arrangeret af en lang række frivillige i de deltagende lokale idrætsforeninger.

Læs mere | Til top

Randers Revyen 10 års jubilæum

Fra 17-05-2017

For 10. år i træk kan et professionelt revyhold indtage de skrå brædder i Pakhuset til en revy, der især de sidste to år har haft et forrygende billetsalg, og i 2016 måtte åbne for ekstra spilleaftener på grund af udsolgte stolerækker. Men et ti års-jubilæum har ikke altid været givet. Pris: 469,- kr. torsdage og 499,- kr. fredage og lørdage inkl. velkomstdrink og lækker tre retters menu. Spilleperiode: torsdage, fredage og lørdage fra den 13. september til den 14. oktober.
Læs mere og bestil billet på www.randersrevyen.dk

Læs mere | Til top