Eventsekretariatet tiltrækker og udvikler events sammen med initiativtagere.

Randers Event-sekretariat udgiver bladet Det Sker.


Se arrangementer her

Randers City Blues Festival

Fra 20-02-2017

De bedste fra Danmark og en parade af internationale bluesnavne kommer på plakaten, når Randers City Blies Festival for første gang afvikles 30. juni til 2. juli. Hele den indre by i Randers kommer til at flyde med glad bluesmusik til sommer, hvor den nye forening "Randers City Blues Festival" præsenterer sit første udspil i form af en blues-distortion, der bringer levende musik ud til gader og torve, butikker og cafeer.

Læs mere | Til top

U21 fodbold landskamp 27 marts

Fra 13-02-2017

Vil man opleve nogle af Europas største fodboldtalenter på Englands Premier League besatte U21-landshold i Randers, så er billetsalget skudt i gang til kampen mellem Danmark og England den 27. marts på BioNutria Park.

Læs mere | Til topNy særudstilling på Museum Østjylland

Fra 25-01-2017

Ny særudstilling: ”Fra Stavnsager til Konstantinopel – Europæiske forbindelser i jernalderen”, lørdag den 4. februar – søndag den 13. august 2017 på Museum Østjylland, Kulturhuset i Randers.
Formel åbning: Lørdag den 4. februar 2017, kl. 11. Udstillingen er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Læs mere | Til top

BEGÆR / LUST på Randers Kunstmuseum

Fra 24-01-2017

Randers Kunstmuseum har inviteret den legendariske amerikanske kunstner Jenny Holzer (USA) og den anerkendte dansk-tyske kunstner Christian Lemmerz (dansk-tysk) til at gentænke dødssynden begær eller utugt. Udstillingen er del af udstillingssamarbejdet De syv Dødssynder, hvor også Holstebro Kunstmuseum, Glasmuseet Ebeltoft, Horsens Kunstmuseum, Museet for Religiøs Kunst, MUSE®UM og Skovgaard Museet deltager. Hvert museum har sin egen dødssynd. Udstillingsprojektet er del af Europæisk Kulturhovedstad – Aarhus 2017, og skal samlet set gentænke værdier i det vestlige samfund i dag.

Læs mere | Til top

Hvad latter gør...

Fra 24-01-2017

Årets vintercabaret er skrevet af to af Danmarks bedste satireforfattere; René Vase og Jannik Fuglsang. De stod bag sidste sæsons succes "COWGIRLS" - og også i år er det instruktøren Ina-Miriam Rosenbaum, der sammen med de to forfattere lægger byggeklodserne til dette sjove, musikalske og satiriske portræt af Danmark - og alle os, der bor her.

Læs mere | Til top