Nytårskoncert 4. januar 2015

16-12-2014

Læs mere

Kom til familiedage på ReMida i 2015.

16-12-2014

Læs mere

Rasmus Seebach 27. juni

16-12-2014

Læs mere

Spraglenisserne i midtbyen

11-12-2014

Læs mere

Jul på Randers Kunstmuseum

27-11-2014 09:20:00

Læs mere

 

Læs mere i vores Nyhedsarkiv

UdskrivTip en ven

Nytårskoncert 4. januar 2015

Fra 16-12-2014


Med betegnelsen "Danmarks eneste kosmiske konferencier" er Randers Kammerorkesters Nytårskoncerter lagt i trygge hænder, når Morten Lindberg - bedre kendt som Master Fatman - viser vej gennem et festfyrværkeri af musikalske højdepunkter. Randers Kammerorkester spiller to Nytårskoncerter på Værket i Randers søndag den 4. januar 2015 kl. 15.00 og kl. 19.30, hvor David Riddell som sædvanligt står på dirigentpodiet.
 

 

 


Musikalitet og god karma
Siden 1986 har Master Fatman med humor og kærlig satire indtaget en særlig plads i dansk musikliv. Her har han med ægte kærlighed til musikken og en særlig glæde ved gode flødeskumskager haft sine meninger om, hvordan en bedre verden bør indrettes med gode karma og positiv energi.
 
Master Fatman og den klassiske musik
I et par år har Master Fatman gennem et samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra demonstreret et fornemt talent for at formidle musikken og for at give publikum en større og udvidet oplevelse af musikken. Sammen med Randers Kammerorkester kaster han sig nu ud i det store klassiske musikrepertoire. Der venter derfor publikum en helt særlig oplevelse, når Master Fatman med stor musikalitet og en eminent evne til at skabe kontakt til både orkester og publikum skaber rammerne for den gode stemning og en festlig optakt til det nye år.
 
En intens kærlighedshistorie
Temaet for årets Nytårskoncert er fortællingerne i musikken. Randers Kammerorkester spiller bl.a. den finske Jean Sibelius' "Pelleas og Melisande", der i en række musikalske scener beskriver en intens kærlighedshistorie, som Master Fatman med indlevelse, humor og sans for det dramatiske og fortættede vil gengive i ord.

Filmmusik - Tango og Gabriels obo
Efter pausen står der bl.a. filmmusik på programmet igen med Master Fatman som publikums musikalske filmoperatør. Programmet indeholder bl.a. tangoen fra filmen "Duft af en kvinde", hvor Kammerorkestrets Mo Yi spiller soloviolin, og Ennio Morricones smukke og bevægende "Gabriels obo" fra filmen "The Mission" med oboist Jette Kristensen som solist. Man vil desuden kunne høre musik fra film som "Konges  store tale" og "Eyes Wide Shut".