Flere navne til Grøn Koncert 17. juli

25-03-2015

Læs mere

Børnekulturfestival 4.-6. september

20-03-2015

Læs mere

Swinrun 19. september - Danmarks nyhed

16-03-2015

Læs mere

DM i Floorball 4. april

09-03-2015

Læs mere

Bliv en del af Randers Ugen 2015

02-03-2015

Læs mere

Peter A. G som båltaler

20-02-2015

Læs mere

Kunst i påsken med Randers Art Week

19-02-2015

Læs mere

 

Læs mere i vores Nyhedsarkiv

UdskrivTip en ven

Flere navne til Grøn Koncert 17. juli

Fra 25-03-2015


Der er lagt op til et musikalsk møde af de helt store, når to unge topnavne vil dele scenen ved dette års udgave af Grøn Koncert.

I sidste uge blev det første navn til Grøn Koncert 2015 offentliggjort – Tina Dickow med Søren Huss. Nu kan sløret løftes for endnu et storslået musikalsk møde. To af Danmarks helt store navne i den yngre afdeling vil nemlig være at finde på den samme scene denne sommer: Turboweekend & Oh Land.

Da Oh Land – også kendt under sit borgerlige navn Nanna Øland Fabricius – blev spurgt, om hun kunne tænke sig at optræde med Turboweekend, var hun ikke et sekund i tvivl:

”Det var selvfølgelig et ja fra mig. Jeg kender dem personligt og elsker deres musik. Og så har vi jo fulgtes ad i mange år, da vi slog igennem nogenlunde samtidigt!”

Den smukke kvinde og de fire grimme drenge
Turboweekend var heller ikke i tvivl om, hvorvidt de havde lyst til at samarbejde med Oh Land. For kvartettens vedkommende er det især det musikalske fællesskab med Oh Land, der er tiltalende. Forsanger Silas Bjerregaard forklarer:

”Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi genremæssigt begge ligger i periferien af det, Grøn Koncert-publikummet er vant til. Så det gav god mening, at vi slog pjalterne sammen. Desuden blander vi begge akustiske og elektroniske elementer – både live og i studiet – og vi befinder os også begge i yderkanten af poppen.”

Bassist Morten Køie uddyber:

”Det handler også om, at der er en god kontrast imellem os. Vi har noget testosteron, og så er hun jo meget smuk.”

”Ja, og vi er fire grimme drenge,” tilføjer Bjerregaard med et grin.

Oh Land er enig i, at kontrasten kommer til at spille en vigtig rolle i kombinationen af de to navne:

”Det bliver spændende at synge sammen med Silas. Jeg tror, vores stemmer vil klæde hinanden godt, og det bliver sjovt at have det maskuline med i mit univers.”

Det festlige og mangfoldige møde
Grøn Koncert er en platform for det festlige og mangfoldige møde. Det brede musikpublikum får unikke koncertoplevelser med gæsteoptrædener, mash-ups og musikalske møder, som kun kan opleves på Grøn Koncert.

Samtidig skaber Grøn Koncert også det mangfoldige møde mellem venner, frivillige og gæster. På tværs af alder, uddannelse, kultur og ikke mindst handicap. Et møde, der således sætter fokus på forskellighed og gensidig respekt.