Mermaid Bowl på AutoC Park 11. oktober

15-09-2014

Læs mere

Schools on the Run 18. september

04-09-2014

Læs mere

Én-dagsmaraton i kajak 13. september

03-09-2014

Læs mere

 

Læs mere i vores Nyhedsarkiv

UdskrivTip en ven

Mermaid Bowl på AutoC Park 11. oktober

Fra 15-09-2014


Siden 1988 har Mermaid Bowl været det absolutte klimaks, når sæsonen afsluttes og Danmarksmestrene i Amerikansk Fodbold skal findes.  Mermaid Bowl XXVI afvikles lørdag d. 11. oktober 2014 på AutoC Park Randers.

Mermaid Bowl er den danske version af Super Bowl og dagen vil være en fest dag for hele familien. Vi følger traditionerne fra USA med et kæmpe Tailgate Party hvor der vil være musik, cheerleadere, konkurrencer, udstyr boder, mad og drikke og ikke mindst feststemning med en masse af glade football fans.

De 2 kampe på dagens program, Mermaid Bowl XXVI og Flag Football show kamp, kommer til at byde på amerikansk fodbold i absolut top klasse. Finalen har en tradition for at være tæt og spændende lige til det sidste. Finale holdene stiller med nogle af landets bedste spillere, som også omfatter flere landsholdsspillere.

Danmark spillede sig sidste år i A-Gruppen i Europa, så Dansk Amerikansk Fodbold er nu med helt oppe i toppen, hvilket også vil kunne ses, når finalen bliver afviklet på AutoC Park Randers.

Vi glæder os til at byde velkommen til en kæmpe festdag med masser af underholdning og aktion.

Mermaid Bowl XXVI afholdes af Randers Thunder AFC i samarbejde med DAFF, Randers Talent & Elite og Randers Event.

Nærmere info om program, billetkøb osv. findes på http://www.mbowl.dk/