Foredrag 3/10 på Museum Østjylland

21-09-2017

Læs mere

Reformationsfejring i Randers 29/9-8/10

19-09-2017

Læs mere

Randers Revyen 10 års jubilæum

17-05-2017

Læs mere

 

Læs mere i vores Nyhedsarkiv

UdskrivTip en ven

Randers Revyen 10 års jubilæum

Fra 17-05-2017


For 10. år i træk kan et professionelt revyhold indtage de skrå brædder i Pakhuset til en revy, der især de sidste to år har haft et forrygende billetsalg, og i 2016 måtte åbne for ekstra spilleaftener på grund af udsolgte stolerækker. Men et ti års-jubilæum har ikke altid været givet. Pris: 469,- kr. torsdage og 499,- kr. fredage og lørdage inkl. velkomstdrink og lækker tre retters menu. Spilleperiode: torsdage, fredage og lørdage fra den 13. september til den 14. oktober.
Læs mere og bestil billet på www.randersrevyen.dk

Efter mere end 25 år uden en revy i Randers besluttede Hans Christian Møller, ejer af Pakhuset, at tage sagen i egen hånd:

”Når der i sin tid var revy på Konges Ege, så kom man bare. Det var sådan, det var. Jeg er Randrusianer med stort ´R´, og jeg syntes, at revy var noget, Randers skulle have”, fortæller Møller.

Så i 2008 kunne han for første gang invitere inden for til Randers Revyen. Og det er blevet til over 30.000 solgte billetter på de sidste ni år. Sidste år kunne Pakhuset for første gang melde alt udsolgt. Men der har også været år, hvor revyens fremtid har været mere usikker:

”Der er meget arbejde i at få en revy op at køre. Og der er da også et år, hvor det har kørt med underskud. Det er ikke så sjovt. Men randrusianerne bakker op,” siger han.

Lokal opbakning er en del af succesen

Den lokale opbakning ligger ifølge Hans Christian Møller i Randers-DNA’et:

”Hvis jeg sammenligner med f.eks. Aarhus Revyen, der startede op samme tid som os, så er den her ikke længere. Jeg tror, at den lokale opbakning til revyen i Randers og omegn er helt særlig. Vi randrusianere værner meget om vores eget, og det er bestemt ment positivt ”, forklarer Møller.

Og det blev markeret sidste år, hvor et af hovednumrene i revyen, ”Ih Randers”, var en hyldest til småbyerne omkring Randers fra Øster Tørslev til Uggelhuse. 

Der vil flyve guldstøv på havnen

Ved dette 10. års jubilæum er der derfor lagt op til den helt store fest, hvor luften i Pakhuset ikke bare vil være tyk af latter og gode traditioner, men også indhyllet i lidt ekstra glimmer og glamour.

Og igen i år kan Randers Revyen tiltrække et hold professionelle og garvede revyskuespillere til havnen:

”Skuespillerne kan godt lide, at scenen er så tæt på publikum. Man får umiddelbar reaktion og fornemmer stemningen i salen. Alle der har været her, vil altid gerne tilbage,” fortæller Hans Christian Møller. Og det gælder såvel skuespillere som publikum.

Man kan i år forvente et særligt højt både musikalsk og fortællermæssigt niveau. Den kvindelige halvdel af revyholdet, Pernille Schrøder og Mette Marckmann, turnerer nemlig begge rundt med eget band, når de ikke spiller revy. Og både Jacob Morild og Rasmus Krogsgaard er flere gange hædret med prisen som Årets Revyforfatter.

Fakta om Randers Revyen 2017

Fejrer 10 års jubilæum.
Medvirkende: Pernille Schrøder, Mette Marckmann, Rasmus Krogsgaard og Jacob Morild.
Kapelmester: Thomas Pakula
Instruktion: Jeanne Boel
Premiere: 13. september
Spilleperiode: torsdage, fredage og lørdage fra den 13. september til den 14. oktober.
Sted: Pakhuset, Kulholmsvej 4, 8930 Randers NØ
Køb billet : www.randersrevyen.dk
Pris: 469 kr. torsdage og 499 kr. fredage og lørdage inkl. velkomstdrink og tre retters menu.