Foredrag 3/10 på Museum Østjylland

21-09-2017

Læs mere

Reformationsfejring i Randers 29/9-8/10

19-09-2017

Læs mere

Randers Revyen 10 års jubilæum

17-05-2017

Læs mere

 

Læs mere i vores Nyhedsarkiv

UdskrivTip en ven

Tour de Gudenå 9. september

Fra 18-05-2017


Tour de Gudenå 2017 fejrer 50 års jubilæum ved at transformere det traditionelle løb til et reelt outdoor multisport-event med forventeligt mere end 1.000 deltagere af såvel trænede udøvere som lokale familier. Primært gennemført og arrangeret af en lang række frivillige i de deltagende lokale idrætsforeninger.

Tour de Gudenå 2017 bliver et stort arrangement med et væld af sportsaktiviteter til lands, på og i vandet med kano, kajak, SUP, MTB, våddragt og løbesko. Alle kan deltage og der vil være aktiviteter for enhver smag.

På vandet kan du vælge at tage turen fra Silkeborg til Randers i kajak eller kano (73 km) eller 42 km fra Ans til Randers på SUP (Stand Up Paddling), kano eller kajak.

Kom og prøv

Det nyligt startede Bevæg-Dig-For-Livet samarbejde mellem DIF, DGI og Dansk Kano og Kajak Forbund udbyder lørdag formiddag en lang række "kom og prøv" tilbud til familier. Silkeborg Langsø bliver arena for disse tilbud og i Ans vil der ligeledes være åbent hus i Ans IF Søsportsafdeling og en del "kom og prøv" tilbud.

Tour de MTB

Fra Silkeborg til Randers afvikles et MTB løb langs Gudenaa løb med start fra Silkeborg Rådhus og mål på Justestens Plæne.

Swim-run og lænefest i Randers

I Randers arrangeres sammen med Randers Freja Triatlon ”swim-run” med start og mål på Justesens plæne. I målområdet på Justesens Plæne i Randers er der Street Food Festival, pigegarde, musik, storskærm, kajak-show med grønlændervendinger og forskellige ”tørre” ”kom-og-prøv” aktiviteter knyttet til kano og kajak. 

Tilmelding mulig på http://www.tourdegudenaa.dk/