Foredrag 3/10 på Museum Østjylland

21-09-2017

Læs mere

Reformationsfejring i Randers 29/9-8/10

19-09-2017

Læs mere

Randers Revyen 10 års jubilæum

17-05-2017

Læs mere

 

Læs mere i vores Nyhedsarkiv

UdskrivTip en ven

DM i Ponyridning 13.-16. juli

Fra 12-07-2017


Stevnstrup Rideklub bliver i dagene 13.-16. juli omdannet til en aktiv mesterskabs-by med omkring 150 ryttere, der skal dyste om at blive Danmarks bedste i hurtighed og spring på hesteryg.

Søndag den 16. juli bliver der uddelt mesterskabs-guld i Stevnstrup. Den lokale rideklub er af Dansk Ride Forbund blevet udvalgt som vært for årets Danmarksmesterskab i Ponyridning – officielt kaldt: DRF’s mesterskab for pony. Omkring 150 ryttere stiller op i tre forskellige klasser i landets ypperste konkurrence inden for ponysporten.

Rytterne er alle talenter under 16 år, som meget vel kan blive fremtidens medaljetagere blandt verdens A-ryttere. Mange begynder på ponyen, fordi det er en nem hest at håndtere og skifter først når aldersgrænsen som 16-årig er nået.

Til DRF’s mesterskab dyster rytterne om at få hesten til at springe højest og hurtigst.

Den lokale klub er mesterskabsværter for anden gang. Første gang var i 2015.

”Det er en stor ære at få værtskabet igen. Det vidner om, at vi har en af Danmarks flotteste springbaner, ” siger Mette Andersen fra Stevnstrup Rideklub, og fortsætter:

”Det et stort arbejde, at arrangerer et sådan stævne. Det kan kun lade sig gøre fordi mange frivillige hænder har forberedt stævnet i månedsvis og er klar til at stille op i stævneperioden”.

Klubben kan da også være stolte af den internationale hjælp, som har budt sig til. Eksempelvis kommer banebygerne fra Skotland. ”Det betyder så også, at vi får en bane på EM-niveau,” slutter Mette Andersen.

DRF’s mesterskab for pony i Stevnstrup bliver støttet af Randers Eventsekretariat.

Der er gratis entré for publikum og Stevnstrup Rideklub inviterer hele byen med til mesterskabet.