Randers spiller dansk i uge 44

17-10-2017

Læs mere

Børnekulturuge i efterårsferien

28-09-2017

Læs mere

 

Læs mere i vores Nyhedsarkiv

UdskrivTip en ven

Børnekulturuge i efterårsferien

Fra 28-09-2017


Kulturelt Samvirke har gennem 19 år i skolernes efterårsferie afholdt BørneKultur Ugen i Randers, således kan BørneKultur Ugen i 2017 fejre 20 års jubilæum. Over 100.000 børn og voksne har været aktive sammen over de sidste 19 år i de mange forskellige spændende aktiviteter som BørneKultur Ugen har budt på.


Til ugen trykkes 14.000 programmer, der uddeles til alle skolebørn i Randers kommune og til div. institutioner. Plakat og program smykkes af en vinder tegning, der udvælges af et kunstpanel. Temaet i år er "Fejring".


Udover den traditionelle BørneKultur Uge i Randers by og et brag af åbning på Værket i Randers, fejres jubilæet med "BørneKultur på Tur".

"BørneKultur på Tur"

Sker i tæt samarbejde med lokale folk, fra landsbyer i Randers kommune laves en spændende, anderledes og sjov dag for byens og oplandets børn og deres voksne i lokale forsamlingshuse/idrætshaller.

Fra mandag d. 16. oktober til fredag d. 20. oktober besøges 5 forskellige landsbyer. En minibus pakket med div. materialer og voksne kører til henholdsvis Gassum, Tånum, Gjerlev , Langkastrup m.f..

Der vil blive aktiviteter fra kl. 10.00 til 15.00. Der bliver noget for de fingernemme, de kreative, de sang glade, de aktive, de malerglade, de spontane, de fantasifulde, de legende og til dem der bare gerne vil fordybe sig. .

Se mere på www.bornekulturugen.dk